Despre Imobiliare Exclusive

Bine ati venit !


Aveti nevoie de servicii imobiliare de calitate? Cu siguranta ati ajuns unde trebuie!  
Serviciile imobiliare prestate de noi sunt dedicate atat persoanelor care doresc sa isi vanda sau sa isi inchirieze proprietatea cat si celor care sunt in cautarea unei locatii pentru cumparare sau inchiriere resedinta sau sediu birou.
Atat eu cat si colegii din echipa mea  vom avea raspuns pentru nevoia dvs. imobiliara si vom gasi impreuna cea mai buna solutie.  

Stiu că fiecare client este unic şi sunt în măsură să-i ofer soluţia care i se potriveşte cel mai bine deoarece abordez lucrurile din perspectiva clientului, de altfel singura importantă pentru mine.
Serviciile in domeniul imobiliar din perspective mea , functioneaza pe trei principii pe care le consider vitale: asculta, prospecteaza, consiliaza. Aplic cea mai buna solutie personalizata si potrivita nevoii fiecarui client in parte. Intr-o tranzactie imobiliara esti intotdeauna implicat intre doua parti. Sunt obiectiva si mentinem balanta in echilibru. Pentru ambii clienti am datoria de a conduce tranzactia pana la capat. O tranzactie imobiliara se incheie doar in momentul in care ambii clienti si-au dat acordul de vointa iar la final sunt multumiti de oportunitatea de a vinde sau de a cumpara.

Ascult in detaliu cerintele, filtrez ofertele urmarind si vizionand pentru dumneavoastra locatiile pentru ca mai apoi sa va prezentint doar proprietatatile ce corespund nevoilor dvs., consiliindu-va in alegerea celei mai bune variante, in negocierea si incheierea tranzactiei

Vom evalua impreuna si cu prioritate punctul in care va aflati, ce anume va doriti si daca planul este realizabil avand ca punct de pornire conditiile de piata reale.

Va prezint analiza comparativa atat in cazul vanzatorilor, obiectivul fiind pozitionarea corecta in piata a proprietatii cat si in cazul cumparatorilor, avand ca scop oferta corecta pentru cumparare.

Prezentare  ofertelor din piata in functie de segmentul dorit, cu informatii actualizate pentru a va usura decizia.

Ofer date reale despre preturile tranzactiilor recente din zonele dumneavoastra de interes, pentru evaluarea corecta a unei proprietati din punct de vedere al pretului.

Negociez si gestionez ofertele pentru cumparator.
Asistare integrala la procesul incheierii tranzactiei in conditii de siguranta la biroul notarial, asistenta permanenta in relatia cu banca, auditorul energetic si evaluatorul, acolo unde este cazul.
Obiectivul meu este acela de a va consilia in luarea celei mai bune decizii pentru dumneavoastra.

Va astept cu drag sa colaboram!
Anne Marie Precup
Exclusiv pentru nevoia dvs imobiliara!

 

 

© Copyright 2021 imobiliare-exclusive.ro. O solutie Soft Imobiliar si VDI.ro